Voor meer informatie, vragen of een prijsopgave: laddertjes@gmail.com / 06-40036224

06_10

Installatie ruimte/licht/kleur


In Almelo heb ik eens meegedaan aan een kunstmanifestatie waar ik een installatie gemaakt heb op een zolder van een leegstaand winkelpand.
Hier eigenlijk niet anders dan anders aangevangen; kijken naar ruimte en wat je ermee zou doen. Echter, dit maal zonder randvoorwaarden; al snel wist ik dat ik een ovaal in de ruimte zou gaan "tekenen" van licht en kleur. De trap naar deze zolder komt midden in de ruimte uit; je ziet als het ware de vloer onder je wegzakken als je omhoogloopt. Lades uit een oude "pigmentenkast" hangen aan touwen aan de oude zolderbalken. Intiem, spannend, omsluitend, beklemmend...? Overigens dank aan alle kunstenaars waarmee ik heb kunnen refelecteren, ouwehoeren, biertjes drinken.. Dank in het bijzonder aan Ger Bonsink (en Arja!), Anna van Duin en niet te vergeten: Robert Roelink (justtobe)