Voor meer informatie, vragen of een prijsopgave: laddertjes@gmail.com / 06-40036224

08_01

Krijg jij wel eens een lamp cadeau?


Wat foto's van eigen ontwerp lampen. Zoals het doel van dit weblog: Af en toe iets maken voor mezelf of.. als cadeau. Al deze lampen staan bij vrienden in huis, bij housewarming of verjaardag cadeau gedaan.

Want: Alleen werk en ideeën uitvoeren van anderen ("interieurarchitecten") levert weinig creatieve voldoening op, zo heb ik onlangs ondervonden. Gelukkig is mijn creativiteit als niets anders juist in dit soort periodes heel dicht bij me gebleven en ontdek ik meer en meer mijn "groei" hierin; Er borrelen steeds beter doordachte, zinvoller, duurzamer ideeën voor allerhande ontwerpproblemen bij me op, zeker op het gebied van het vrije interieurontwerp (dus niet in opdracht).