Voor meer informatie, vragen of een prijsopgave: laddertjes@gmail.com / 06-40036224

06_10

Waarom Laddertjes?
Je hebt het gered tot onderin dit weblog! Als bonus: Wellicht verdient de titel "laddertjes" wat meer uitleg. De gedachte om af en toe wat vrij werk te maken komt eigenlijk voort uit een bibliotheekladder die ik ooit eens, met veel plezier, voor mezelf maakte.

Daarom wil ik komende jaren o.a. werken aan een serie laddertjes/ trapjes/ opstapjes. Waarom? omdat ik een ladder- en trappenfetisjist ben? Omdat ik hogerop wil? Omdat een ladder een prachtige (want ruim te interpreteren) metafoor is voor heel veel dingen in het leven? Of omdat ik er inmiddels enkele gemaakt heb en er elke keer weer de schoonheid van zie?
...Ook omdat ik wel eens wat kwijt wil, wel eens iets wil doen wat niet binnen jbbinenwerk.nl past, iets wil delen met... ja met wie? Wie gaat dit lezen? Wie weet me hier te vinden...?
...hallo?

*edit 13 november 2009: Zojuist gereedgekomen, de flyer voor www.laddertjes.net ... zie je daar.