Voor meer informatie, vragen of een prijsopgave: laddertjes@gmail.com / 06-40036224

06_10

Welkom op dit weblog!

Ik ben enkele jaren als zelfstandig ondernemer bezig onder de naam "Joris Bökkerink Binnenwerk, Atelier voor interieuradvies, ontwerp en uitvoering". Ik run mijn eigen atelier waarin ik voornamelijk interieur"spullen" ontwerp en maak. Denk hierbij aan allerhande kasten, tafels, meubels en bijvoorbeeld ook complete keukens.

Als toegepast vormgever werk ik dagelijks met (particuliere) opdrachtgevers. Deze willen allemaal een andere kant op, aan de hand van hun eigen ideeën, iets wat ze in een blaadje gezien hebben of iets wat past bij wat ze al hebben.

Daarom wil ik ook nog wel eens graag iets doen/bedenken/maken wat ik zelf mooi vind. Daarvan gaat dit weblog verslag doen, voornamelijk in beeld.